A vetési tanács novemberi rendes gyűlésének összehívása

        Összehívom Vetés község Helyi Tanácsának rendkívüli ülését, amelyre szerdán, 2018. november 28-n, 14 órai kezdettel kerül sor, Vetés község Polgármesteri Hivatalának székhelyén.

     Az ülés napirendjére tűzött határozattervezetek:

  1. Határozattervezet egy helyi tanácsosi mandátum beiktatásáról.
  2. Határozattervezet jóváhagyása Vetés község ivóvíz vezeték hálózatának a község közvagyonába vételéről majd ennek koncesszióba adásáról a Szatmárnémeti Apaserv részére.
  3. Határozattervezet jóváhagyása a köztisztasági Szabályzat módosításáról, a köztisztasági szolgáltatás végzésének megbízatási szerződéséről, a köztisztasági díjszabásokról a 17/2018-as sürgősségi Kormányrendlelet értelmében
  4. Határozattervezet jóváhagyása a Vetés községi közvilágítási szolgáltatás megbízási szerződése odaítélésének megvalósíthatósági tanulmányáról, a szolgáltatási Szabályzatról, a Tenderfüzet tartalmáról, valamint a keret szerződésről, amelyek Vetés község közvilágításának működtetését biztosítják.
  5. Határozattervezet jóváhagyása a Vetés községben, a 2019-es évre tervezett adóértékek megállapításáról, valamint a helyi adók és illetékek, és a speciális illetékek szintjének meghatározásáról.