13.08.2021 - Újra megnyílt a vetési Ludotéka !

foto

Újra megnyílt a vetési Ludotéka !

Újra megnyílt a vetési Ludotéka !

      Anyukák, apukák, nagyszülők kíséretében 3-10 éves gyermekek játékos szórakozásra látogathatnak el a vetési Ludotékába. A régi községházán működő „kiskönyvtárat” és játékkuckót az elmúlt évben alakította ki és szerelte fel a polgármesteri hivatal azzal a céllal, hogy a kicsik is olvasgassanak, rajzolgassanak és hasznosan, szórakozva töltsenek el egy-két órát, játszva ismerjék meg a közösségi együttlétet, érezzék mesevilágban magukat, felnőttek felügyelete alatt. Ugyanakkor, a szülőknek is lehetőséget biztosit néhány órás egyébb ügyintézéshes.

         A járványhelyzet miatt eddig nem lehetett fogadni, de végre nyitni lehetett és boldogságot hozni a gyermekek mindennapjaiba.

         Kedvenc játszótársaikkal, testvéreikkel kereshetik fel a mesekuckót, együtt játszhatnak, a sok sok játék mellett kirakók, építőkockák, társasjátékok között válogathatnak, színes ceruzákkal, rajzlapokon próbálkozhatnak. A nagyobbaknak színes, képes ismeretterjesztő albumok vannak állatokról, tájakról, növényekről.

         Ugyanakkor találkozókat és beszélgetéseket is szervezünk a szülőknek pedagógusokkal és egészségügyi szakemberekkel.

        A képen látható ragyogó gyermekarcok mutatják, hogy az a néhány óra hogyan tudja felvidítani őket.

       A Ludotéka minden munkanapon, reggel 9.oo órától déli 15.oo óráig várja a gyermekeket, pénteken pedig 9.oo órától déli 13.oo óráig.