30.12.2022 - Investițiile Companiei Naționale de Investiții în comuna Vetiș

foto

Investițiile Companiei Naționale de Investiții în comuna Vetiș

VEȘTILE BUNE ALE SFÂRȘITULUI DE AN ! 

DOUĂ OBIECTIVE DEOSEBITE DE IMPORTANTE VOR FI DEMARATE ANUL VIITOR LA VETIȘ, DERULATE DE CĂTRE MINISTERUL DEZVOLTĂRII, LUCRĂRILOR PUBLICE ȘI ADMINISTRAȚIEI, PRIN COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII.

Joi, 21 decembrie, ministrul Cseke Attila a aprobat finanțarea a încă 7 creșe moderne și eficiente din punct de vedere energetic, incluse în Programul guvernamental de construire de creșe ”Sfânta Ana”, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, printre care se află și obiectivul ”Proiect tip – Construire creșă mică, localitatea Vetiș, comuna Vetiș, jud. Satu Mare”. Ministerul Dezvoltării construiește creșe moderne și prietenoase cu mediul înconjurător, în care energia necesară va proveni parțial din surse regenerabile.

Creșele vor fi construite după un proiect tip, elaborate de minister, care vine în ajutorul autorităților publice locale și care va diminua timpul necesar construcției.

Tot pe acea parcelă, în vecinătate creșei, se va realiza obiectivul ”Sală de sport școlară în localitateaVetiș, comuna Vetiș”, investiție derulată tot de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții S.A., investiție lansată deja în procedaura de achiziție publică în data de 16 decembrie a.c.