28.06.2022 - Echipa de juniori U 19 a Viitorului Vetiș - campioană națională !

foto

Echipa de juniori U 19 a Viitorului Vetiș - campioană națională !

Performanță deosebită reușită de Viitorul Vetiș! Echipa antrenată de Cristi Popa a câștigat finala Campionatului Național de juniori A1 și a devenit astfel campioana României la acest nivel.

Este meritul tuturor celor implicați de la antrenori, jucători conducători, părinți și nu în ultimul rând primăria Vetiș și AJF Satu Mare.

Proiectul ”Lupilor tineri” așa cum își spun juniorii de la Vetiș a pornit sănătos, fără prea multă zarvă doar cu multă muncă și ambiție. Echipa a crescut de la meci la meci, a avut evoluții apreciate și la nivel de seniori unde în liga a 4-a elite a făcut meciuri foarte bune cu Victoria Carei și Oașul Negrești Oaș, campioana și respectiv vicecampioana județului. Iar la nivel de juniori, Viitorul Vetiș nu a avut rivali. Nici în Liga a 4-a elite și apoi nici măcar în primul tur când a zdrobit echipa din Aleșd. La turneul semifinal elevii lui Cristi Popa au avut emoții doar cu Sticla Turda, scor 0-0, apoi au urmat meciuri câștigate la pas și o calificare la turneul final fără gol primit.

La începutul acestei săptămâni a urmat turneul final de la Buzău.
Semifinala cu gazdele a fost plină de suspans, 2-2 și victorie la loviturile de departajare!
În ultimul act însă n-a mai fost rost de emoții… Viitorul și-a dominat net adversarul din Alexandria și a punctat prin Raul Matioc (min. 18) și Denis Lazăr care a reuşit o nouă “dublă”, după cea cu Buzău (min. 74 şi 87). Alexandria a marcat golul de onoare pe final, prin Dragoş Oprea (min. 90+3). Iar Denis Lazăr, a fost declarat jucătorul turneului.