25.09.2023 - Comunict AFM privind prelungirea înscrierii în Programul RABLA

foto

Comunicat AFM privind prelungirea înscrierii în Programul RABL

În atenția persoanelor fizice care doresc înscrierea în cadrul programului Rabla local!

Termenul de înscriere pe site-ul Agenției Fondului pentru Mediu s-a prelungit până la sfârșitul acestei săptămâni, vineri, 29 septembrie.

1. Conturile de ulizator trebuie create anterior înscrierii în aplicație. Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fost ulizat în cadrul unui program desnat persoanelor fizice (de ex. programul „Casa Verde fotovoltaice 2023”). Astfel, dacă adresa de e-mail ulizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită. În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP.  

2. Persoana fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație. 

3. Persoana fizică trebuie să domicilieze pe raza teritorială a primăriei unde se află în evidențele fiscale autovehicului uzat pentru care solicită finanțare.

4. Persoana fizică se va înscrie în aplicație doar în cazul în care primăria în raza căreia domiciliază se regăsește în lista prevăzută în aplicația informacă și pe site AFM.

 5. După înscriere, AFM transmite lista persoanelor fizice înscrise, către primăriile parcipante în cadrul Programului.

6. Persoana fizică transmite documente, conform procedurii interne a primăriei; procedura va fi publicată pe pagina de internet a acesteia. Persoana fizică își creează contul prin accesarea căsuței verzi, la link   https://afm.ro/casare_auto_uzate.php