25.09.2023 - Comunicat de presă PNRR - Dotare școli

foto

Comunicat de presă PNRR - Dotare școli

Comunicat de presă

 „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

COMUNA VETIȘ  cu sediul în localitatea Vetiș, Strada Principală, Nr.437, comuna Vetiș, județul Satu Mare, telefon:0261806016, email: primaria@vetis.ro, web: www.vetis.ro, în calitate de BENEFICIAR, reprezentată prin primar Ilyes Iuliu anunță demararea proiectului cu titlul: “DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A ȘCOLII GIMNAZIALE VETIȘ ȘI A ȘCOLII GIMNAZIALE OAR, JUD. SATU MARE”.

Proiectul “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii gimnaziale Vetiș și a Școlii gimnaziale Oar, jud. Satu Mare” este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru noua generație/ Componenta C15: Educație/ Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației/ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ /Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar/ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare, Apelul de proiecte cu titlul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”.

Prin realizarea obiectivului de investiții se vor asigura:

  • infrastructura și resursele tehnologice necesare pentru Școala gimnazială Vetiș și Școala gimnazială Oar, jud. Satu Mare, permițând accesul elevilor la tehnologie prin laborator informatic și echipamente dedicate.
  • dotările necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă,  în laboratoarele și cabinetele  școlare.

Valoarea totală a proiectului, inclusiv finanțarea: 1.717.918,51 lei ( 1.443.629,00 lei reprezentând valoarea eligibilă din PNRR și 274.289,51 lei reprezentând valoarea TVA eligibil aferentă)

Data începerii și finalizării proiectului: 29.08.2023- 31.12.2024

Codul proiectului: F- PNRR- Dotări- 2023- 3945

 

PRIMĂRIA COMUNEI VETIŞ

Strada Principală, Nr.437,

Localitatea Vetiş, Comuna Vetiș,

email: primaria@vetis.ro

www.vetis.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României