21.10.2021 - Anunț privind Drumul expres Satu Mare - Oar -Ungaria

foto

Anunț privind Drumul expres Satu Mare - Oar - Ungaria

ANUNȚ PUBLIC

 

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. cu sediul în B-ul. Dinicu Golescu 38, sector 1, București, titular al proiectului ”Drum Expres Conexiune Satu Mare (VO Satu Mare) – Oar (Granița Româno-Ungară-Dum Expres M49 Ungaria)” propus pe teritoriul municipiului Satu Mare și al comunei Vetiș, județul Satu Mare anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Satu Mare în cadrul procedurii de evaluare a impactului supra mediului, inclusiv a evaluării impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru proiectul menționat.

1.  Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, în zilele de luni – joi între orele 8.oo  - 16.3o, vineri între orele 8.oo - 14.oo, precum și la următoarea adresă de internet : http://apmsm.anpm.ro.

      Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în teren de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

2.   Publicul interesat poate depune propueri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, în zilele de uni – joi între orele 8.oo – 16.3o, vineri între orele 8.oo – 14.oo, precum și la următoarea adresă de internet : office@apmsm.anpm.ro în termen de 20 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.