[:hu]Megkezdődött a zöldövezetek kialakítása a község Polgármesteri Hivatalának környékén[:ro]Au demarat lucrările de reamenajare a zonelor verzi din jurul primăriei comunei[:]

[:hu]Ezen a héten megkezdődtek a munkálatok a zöldövezet kialakítása érdekében a község Polgármesteri Hivatala környékén. A területrendezés és zöldövezet telepítés 2.400 négyzetméteren folyik. Felmarásra kerül a régi talaj felszíni rétege, és friss talajréteg kerül a helyére, a füvesítésre fűtekercsek leterítésével kerül sor, amely alatt a karbantartást szolgáló öntözőrendszer épült, díszcserje és fa beültetést végeznek, amelynek végeredménye egy különlegesen esztétikus tér kialakítása.

Teljes átalakításra kerül a községközpont arculata![:ro]În cursul acestei săptămâni au fost demarate lucrările de reamenajare a spaţiilor verzi din jurul primăriei comunei. Se fac amenajări pe o suprafaţă de cca. 2.400 mp. Se decopertează stratul vegetal, se înlocuieştre cu strat de pământ proaspăt, se face gazonare cu rulouri de gazon, se realizează un sistem de irigare pentru întreţinere, se fac plantări de plante şi arbuşti ornamentali, creindu-se un spaţiu estetic deosebit.

Se remodelează complet faţa centrului comunei ![:]