14.10.2021 - Convocarea ședinței ordinare a consiliului local

foto

Convocarea ședinței ordinare a consiliului local

Se convoacă Consiliul local al comunei Vetiş în şedinţă ordinară miercuri, 20 octombrie 2021 orele 14.00 la sediul Primăriei comunei Vetiş, având următorul proiect al ordinii de zi :

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contlui de execuție bugetară a bugetului de venituri și cheltuieli a comunei Vetiș pe trim. III 2021
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici i poriectului ”Modernizarea străzilor din localitatea Decebal, comuna Vetiș, județul Satu Mare”
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Cererii de finanțare și a Devizului general estimativ al obiectivului de investiție ”Modernizarea străzilor din localitățile Vetiș și Oar, comuna Vetiș, județul Satu Mare – Lot 1 și Lot 10” 
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Cererii de finanțare și a Devizului general estimativ al obiectivului de investiție ”Modernizarea străzilor din localitatea Decebal, comuna Vetiș, județul Satu Mare”
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii de organizare a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență a comunei Vetiș ca serviciu de tip V 1
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea însușirii în domeniul publice al comunei Vetș a obiectivului ”Parc recreativ în localitatea Vetiș”
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al comunei Vetiș pe anul 2021
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării în administrare a capelei Vlad din Vetiș
  9. Proiectul de hotărâre privind cuprinderea în patrimoniul public al comunei Vetiș și predarea în concesiune către Apaserv SA Satu Mare a unor bunuri publice realizate din fondurile IID