05.07.2022 - Înștiințarea privind distrugerea culturilor agricole din cauza secetei

foto

Înștiințarea privind distrugerea culturilor agricole din cauza secetei

Conform ORDINUL NR. 97/2020 pentru aprobarea Regulamentului privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de fenomene meteorologice periculoase având ca efect producerea secetei pedologice, fermierii care au constatat că au înregistrat pierderi la culturi sunt invitați să depună la sediul primăriei Vetiș înştiinţările cu privire la pierderile produse culturilor agricole datorate secetei pedologice si persistente.

La FORMULARUL ATAȘAT se depun OBLIGATORIU:

  • o copie după extrasul de Declaraţie Unica primit de la A.P.I.A. ÎN CARE SE EVIDENȚIAZĂ TIPUL CULTURII BLOCUL FIZIC, TARLAUA ȘI PARCELA pe care se află cultura calamitată.
  • copia CI

 

TERMEN de depunere până la 22.07.2022

 

ÎNȘTIINȚARE

cu privire la distrugerea/vătămarea culturilor agricole ca urmare a secetei pedologice

 

Unitatea Administrativ Teritoriala Vetiș,

                

          Subsemnatul/Subsemnata:

a) persoana juridică/PFA/II/IF ................................................................, cu sediul în localitatea ..........................................., judeţul Satu Mare, înscrisă la registrul comerţului cu nr. .............................., CUI ............................. reprezentată de ......................................................, CNP ....................................., nr. telefon...............................................,

b) persoana fizică ............................................................., domiciliată în localitatea ............................, judeţul Satu Mare, str. ........................................ nr. .............., deţinătoare a BI/CI seria ...... nr. ...................., eliberat/eliberată la data ......................de...................................,CNP ............................................, nr.telefon ...............................................,

          vă aduc la cunostință distrugerea/vătămarea culturilor agricole ca urmare a secetei pedologice, astfel:

Nr. crt.

Cultura

Nr. parcela/tarla

Bloc fizic

Suprafata totala declarata

-ha-

Din care suprafata calamitata

(estimativ)

-ha-

Procent calamitare

%

Suprafata calamitata se afla in zona irigabila

da/nu

1.

 

 

 

 

 

 

 

2.

 

 

 

 

 

 

 

3.

 

 

 

 

 

 

 

4.

 

 

 

 

 

 

 

5.

 

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

 

         

          În conformitate cu art. 15 alin. (1) din Ordinul nr. 97/63/2020 pentru aprobarea <LLNK 12020     0120GZ01   0 14>Regulamentului privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomene meteorologice periculoase având ca efect producerea secetei pedologice, declar că am depus prezenta înștiințare în termen de 3 zile de la producerea distrugerii/vătămării culturilor agricole deţinute.  

          Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal, în conformitate cu prevederile <LLNK 12016   679120BO01   0 32>Regulamentului (UE) nr. 679/2016  (Regulamentul general privind protecţia datelor) - GDPR.    Cunoscând că falsul în declaraţii se pedepseşte conform <LLNK 12017     0902 2@2 326 51>art. 326 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările şi completările ulterioare, declar că datele înscrise în prezenta instiintare sunt reale, corecte, complete şi perfect valabile.

           

           Data,                                                                                 Semnătura,