16.09.27 1

  Informarea primarului privind activitatea administraţiei publice locale în luna decembrie 2016

                  Informarea primarului privind activitatea primăriei Vetiș în luna decembrie a.c.

  pentru ședința ordinară a consiliului local din 21 decembrie 2016

  În domeniul investițiilor și întreținerii domeniului public :

  1. Au fost finalizate şi recepţionate lucrările de decolmatare ale rigolelor marginale din Vetiș, de-a lungul străzii principale, la intrarea în comună și pe trei străzi laterale și la reparația de podețe.
  2. Au fost finalizate şi recepţionate lucrările de reparații la drumurile agricole din Oar, pe drumurile pe care se face accesul spre terenurile agricole din zona de sud a localității (vecinătatea cu Traian și Boghiș).
  3. S-a finalizat şi s-a recepţionat platforma betonată  din curtea primăriei, inclusiv punctul de colectare a deşeurilor electrice şi electronice.
  4. S-au finalizat şi s-au recepţionat lucrările de reparaţii la străzile de macadam şi de pământ din localităţile Vetiş, Oar şi Decebal, în suprafaţă totală de 11.800 mp.
  5. S-au finalizat şi s-au recepţionat lucrările de reabilitare a zonelor verzi din curtea căminului cultural din Decebal
  6. S-au contractat şi s-au livrat instalaţii moderne pentru dotarea bucătăriilor de la căminele culturale din Vetiş şi din Oar, constând în : maşini de gătit cu alimentare gaz, friteuze pe gaz, hote de perete, mese şi rafturi din inox.
  7. S-a realizat iluminatul ornamental din centrele localităţilor comunei.
  8. Au fost finalizate extinderile rețelei de apă potabilă, finanțate din Fondul de Întreținere, Înlocuire și Dezvoltare, realoizate de SC Apaserv SA Satu Mare și sunt în curs de realizare branșamentele pe Drumul Careiului, de-a lungul DN 19, de la fabrica Schlemmer până la limita spre municipiul Satu Mare, respectiv în continuarea rețelei existente pe strada Sătmărel.

  În domeniul activităților administrative și serviciilor către populație :

  1. Au fost derulate acţiunile şi activităţile specifice organizării alegerilor parlamentare la cele trei secţii de votare din Vetiş, Oar şi Decebal.
  2. Au fost finalizate lucrările de reorganizare a arhivei primăriei şi de arhivare a documentelor primăriei.
  3. A fost finalizat inventarul anual al patrimoniului public şi privat al comunei Vetiş.

  Altele

  1. S-a organizat în cadrul primăriei o festivitate de premiere a 7 cupluri care au sărbătorit aniversarea a 50 de ani de căsnicie.